2B Bio Beauty Peeling

http://www.libinvest.com/uploads/images/libinvest/2bbiobeautyHero_1_nl.jpg

Mijn hemel, zoveel schoonheidsbehandelingen op de markt. Ik vind er niet altijd mijn ding in en sta er soms heel kritisch tegenover. Ik weet van mezelf dat ik er misschien altijd heel erg veel van verwacht. Maar ja, ik wil wel waar voor mijn geld hé. Niet alleen ontspanning telt maar ook het echte, maar dan ook het échte effect om mijn huid. Ik ben 34 jaar en ik voel mijn huid veranderen.  O help, o help, ik word ouder mensen en hier en daar verschijnt een rimpeltje en een pigmentvlekje dat ik niet weg krijg. Neen ook niet met hevig scrubben, het blijft erop staan…  Of mijn huid goed verzorgd werd? Ik deed mijn best, ja.  Ik smeer vaak, reinig goed, scrub soms. Af en toe een gezichtsverzorging bij de schoonheidsspecialiste.  Toch merk ik dat mijn huid meer nodig heeft dan dat. Ik wil een diepe zuivering mét resultaat. Ik wil dat mijn huid jonger aanvoelt en gevoed. Ik wil stralen met een mooie teint! Ik wil dat mijn eerste ouderdomstekentjes een beetje vervagen! Tja, ik weet het, mijn verlangen is veel en groot.  Ik dacht ook echt dat het niet bestond. Maar toch vond ik de behandeling dat aan mijn eisen voldeed. Echt super!!

Bij Sain et Sauf te Brugge vond ik de 2B Bio Beauty van Libinvest!  Een 100% biologische peeling, die diep in de huid inwerkt. Een peeling die echt anders is dan de rest en dus helemaal niet oppervlakkig is. De 2B Biopeeling activeert het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! Reeds vanaf de eerste behandeling had ik resultaat en dat maakte mij zo happy!  Een gevoede, zachte en gladde huid, minder grove poriën, zachtere lijntjes, pigmentvlekken vervagen… Ik had een super mooie teint en werd er na enkele behandelingen zelfs op aangesproken door mijn omgeving! Ik zag er goed uit, zeiden ze. Die hadden geen weet van mijn behandelingen. Het effect was er dus!! Ik ga de zomer in met een zaaaalige huid! Ik raad de 2B Bio Beauty Peeling bij iedereen aan!

Ook eens uitproberen? Bij Sain et Sauf te Brugge helpen ze je zeker op weg bij al je vragen! Ze bieden er trouwens het hele gamma van Libinvest en nog zoveel meer aan. Beauty op zijn best!

http://www.sainetsauf.be/nl/home

http://www.libinvest.com/libinvest/nl/merken/