2B Bio Beauty – Verjongende verzorging bij SAIN ET SAUF

In een wereld van schoonheid gaan we op zoek naar het ideaal, naar zachtheid en zuiverheid, naar ‘feel good’, verjonging… My face is my beauty en daar spendeer ik heel wat aandacht aan. In een wereld waar beauty is booming ga ik op zoek naar de passende gezichtsbehandeling. Een niet evidente zoektocht want ik heb een huid die schreeuwt bij de verkeerde crèmes! Alhoewel mijn huid er nog steeds behoorlijk gaaf uitziet merk ik toch wat kraaienpootjes op en lachrimpeltjes hier en daar. Omdat ik wil blijven lachen ga ik op zoek om die kleine groefjes te temperen. Plastische chirurgie, neen, daar ben ik niet aan toe. Laat ons zeggen dat het niet mijn ding is…
In mijn zoektocht land ik bij ‘Sain et Sauf’ te Brugge. Een centrum waar ze non chirurgische behandelingen toepassen. Perfect voor mij en ik mag ze gaan uittesten!!
Sinds kort passen ze er de producten en behandelingen toe van ‘2B bio beauty’. Multi-etnische cosmeutica (lees: samentrekking van cosmetica en farmaceutica), die de teint opheldert, huidveroudering tegengaat (neen, het proces kan niet gestopt worden) en vette huid bestrijdt. De 2B Bio peeling bevat 0% zuren en is 100% natuurlijk. Bovendien ook 100% Belgisch en dat is heel uitzonderlijk! Echt iets voor mij want mijn favoriet ‘mode dit is Belgisch’ geldt ook wel op beauty vlak.
‘Libinvest cosmetics’ ligt in het Frans Belgsiche Binche en ontwikkelde het 2B bio beauty gamma, dat trouwens niet alleen voor vrouwen is maar ook voor de mannen! Blij ben ik hiermee want steeds meer mannen vinden het belangrijk om er jong en fris uit te zien. Ja, toch wel, in mijn job als kleur- en stijlconsulente merk ik dat steeds meer mannen aandacht spenderen aan mode, stijl en beauty.
Naast de 2B bio beauty producten zijn er ook de energetische verzorgingsmethode Ophyto ph, de afslankingsproducten en verzorging van Minceur 2011 en professionele epilaties met EpilXcel. Beauty van top tot teen. Om uit te proberen, echt waar. Met resultaat want mijn huid straalt! Nochtans, zo resultaatgericht ben ik nu ook weer niet maar toch, hier zie en voel ik het echt! Na de 2B bio beauty behandeling is mijn huid zacht, glad en gevoed, natuurlijke blos… Even ‘prikkelt’ het wel wat alsof er zuurstof in mijn huid werd geblazen. Mijn huid wordt precies weer wakker. Weer leven en stralen. Smile…

www.libinvest.com/2bbiobeauty/nl/home/

www.epilxcel.com/epilxcel/nl/home/
www.ophyto.com/ophyto/nl/home/
www.minceur2011.com/minceur2011/nl/home/
www.sainetsauf.be
www.facebook.com/SainetSauf

DSC01847 DSC01858 DSC01863 DSC01864 DSC01844