Een stralende teint met Ophyto pH

Wie dacht dat rode bietjes, suikerriet of druivenextract een wonderlijk effect zouden hebben op de huid?? Lekker zijn ze ook ja en gezond, dat is zeker waar. Maar ze bevatten blijkbaar super veel glycolzuur, een molecule dat heel doeltreffend is als het om huidvernieuwing gaat!

De producten van Ophyto pH bevatten dit glycolzuur. Het brengt de elastine- en de collageenproductie weer op gang.

DSC01911

Bij het aanbrengen op de huid, voelt die super zacht aan! Mijn fijne rimpeltjes worden gladder en mijn pigmentvlekjes die ik overhield aan mijn zwangerschappen, vervagen!  Ik kreeg bovendien leuke complimentjes over de mooie teint van mijn gezicht! Leuk, leuk…

DSC01909 DSC01910

http://www.ophyto-ph.com/ophyto-ph/nl/verzorgings/

Maak deze fantastische SkinRebirth zelf mee bij Sain et Sauf Brugge! Resultaat verzekerd! Als je wil stralen komende lente is dit zeker een aanrader!