Mijn kamer in het hotel Thalassa Sea & Spa Novotel Dinard

Mijn kamer geeft uit op de tuin van het hotel. Echt leuk! Ik heb zo een tof privé plekje in het groen met ligstoelen. Nu nog wat zon en het kan niet meer stuk. Jammer genoeg kan ik daar de eerste dag niet van genieten. De tweede dag daarentegen is volop ‘summertime’!!!

DSC00094 (960x1280)
Ik heb zicht op de zee en in de verte de kustlijn van Dinard met de prachtige Belle Epoque villa’s. Ik waan me in de tijd van toen wanneer ik me neer vlei in mijn ligstoel. Ik begrijp waarom ze in die tijd, en nog steeds trouwens, voor deze badplaats hebben gekozen. Hier zou ik ook wel mijn villaatje willen hebben…
Mijn kamer is ruim en modern ingericht. Het geeft me een huiselijk gevoel. Ik heb er alles wat ik nodig heb. Ik heb zelfs een bad!! Alsof ze wisten dat ik een badmens ben… Niets dat me beter kan doen ontspannen dan een bad.
Ik snuffel in alle toffe hebbedingetjes die de kamer telt terwijl ik mijn Nespresso machientje zijn werk laat doen…
Op mijn bed liggen welkomstgeschenkjes. Verzorgingsproducten, fluffy badjas, badslippers… Ze doen er hier echt alles voor om je een goed en welkom gevoel te geven.

DSC00072 (1280x960)DSC00074 (1280x960)